Sofia

Inimă contemporană, stil clasic.

Tradiție modernă

Farmecul atemporal al lemnului combinat cu designul care dialoghează cu modernitatea; usi din lemn masiv cu materiale noi si propuneri de finisaje. Elemente și detalii care sporesc măiestria precisă și artizanală combinate cu linii elegante și actuale, dezvoltate de biroul nostru de cercetare și dezvoltare. Toate ingredientele multiple pentru o singură rețetă: bucătării cu o estetică rafinată pentru medii și stiluri de viață care să fie experimentate în fiecare zi, împreună cu familia. Aceasta este Sofia , inimă contemporană, stil clasic.

Sofia lucioasă

Uși sculptate, unități de sub dulap extrem de funcționale, dulapuri din sticlă englezească: detalii rafinate care luminează o compoziție de mare impact, cu volume compozite. Mânerele urmează modelarea ușilor adăugând o notă de design original, în timp ce masa și scaunele, combinate cu finisajul bucătăriei, pun în valoare nuanțele și particularitățile lemnului. Compartimentul de depozitare convenabil introdus in capota mareste senzatia de caldura si practic fara a sacrifica estetica. Linii întrerupte, colțuri duble și pardoseli înălțate pentru o compoziție care face din dinamism caracteristica sa fundamentală. Practicitate în managementul de zi cu zi fără a sacrifica frumusețea și modernitatea, așa cum o demonstrează utilizarea blatului laminat atât în ​​peninsulă, cât și în spatele plitei și finisajele patinate cu efectul tipic vintage.

Sofia decape

Personalitate puternică și gust pentru o bucătărie din lemn murat de culoarea frânghiei, care conferă luminozitate și sofisticare formală întregii compoziții. Conceput pentru a fi savurat cu maximă libertate chiar și de către familiile numeroase, cu unități de bază și unități de perete cu vitrine care sporesc liniile simetrice prezente și în blocul coloanei cu cuptor.
Inspirație de țară pentru o soluție de mobilier de echilibru apreciabil. Blocul avansat de gătit este încadrat între baze, pentru a permite organizarea rațională a spațiului. Panoul cu șipci crește senzația de căldură și confort, la fel ca și compartimentul deschis, capabil să adauge culoare și viață obiectelor de zi cu zi.

Esente Sofia

Compoziții mari și rafinate care amestecă culori calde și învăluitoare cu decoruri de mare impact contemporan. Sculpturile și elementul caracteristic al grătarului din chiuvetă contrapun designul barei de instrumente pentru o combinație de gust sofisticat. Suflet șic de culoarea țării pentru o propunere cu o coloană mare de colț și bloc avansat solid cu picioare de ceapă, detaliu vintage revăzut. Scurătorul de vase și suportul pentru chiuvetă sunt înnobilate datorită grătarului, un clasic atemporal, și a simetriei sculpturii prezente în uși.

Finisaje

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte!

Cele mai vândute:
Coș de cumpărături 0
Produse văzute recent 0