Despre noi

De la satisfacția clienților la evoluția noastră, o poveste autentică de creștere organică

În anul 2010, am început ca un simplu magazin de ferestre și uși, aducând cele mai renumite branduri naționale pe piața din zona de sud-est a României. Cu pasiune și angajament pentru calitate, am devenit lideri de piață în regiune.

Pe parcursul a 14 ani, am evoluat și ne-am extins gama de produse pentru a răspunde nevoilor variate ale clienților noștri. Am inaugurat noi francize și am adăugat în portofoliul nostru perdele, draperii, mobilier, ceramica și alte elemente esențiale pentru amenajările interioare.

Cu fiecare pas înainte, am pus laolaltă brandurile naționale și internaționale de top, construind astfel Moselli, un brand care oferă servicii complete de amenajare interioară. Am adus laolaltă produse și servicii de calitate superioară, de la cele mai bune branduri din România și Europa, pentru a transforma visurile clienților noștri în realitate.

Cu peste 10.000 de clienți mulțumiți în portofoliul nostru, am crescut în mare măsură prin recomandările acestora, care ne-au adus mereu noi clienți. În anul 2018, am deschis al doilea showroom în București, care a adus cu sine proiecte rezidențiale impresionante, inclusiv peste 250 de apartamente mobilate la cheie în proiecte rezidențiale noi, restaurante, birouri, vile și altele.

Echipa noastră este formată din profesioniști dedicați, inclusiv arhitecți, designeri, consilieri și echipe de montaj profesioniste, împreună cu un departament tehnic solid. Lucrăm exclusiv cu fabrici automatizate, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, care au o capacitate mare de producție și care reduc eroarea umană la minimum, asigurând calitatea și consistența în fiecare proiect.

La Moselli, ne angajăm să oferim clienților noștri cele mai bune soluții pentru amenajările interioare, transformând casele și spațiile comerciale în adevărate opere de artă. Cu o experiență vastă și un portofoliu impresionant, suntem alegerea perfectă pentru orice proiect de amenajare interioară.

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte!

Cele mai vândute:
Coș de cumpărături 0
Produse văzute recent 0