Eva

Mediul de bucătărie conceput în numele ospitalității și flexibilității.

Eva nuca

Mediul de bucătărie conceput în numele ospitalității și flexibilității. Eva , de fapt, este un proiect versatil din punct de vedere al modularității și complet personalizabil, datorită oportunității de a alege și între diferitele finisaje ale versiunii color Eva.

Toată soliditatea materialelor lucrate cu atenție: ușa foarte groasă din nuc masiv (24mm), măiestria detaliilor, capacitatea fiecărui element fac din Eva o bucătărie extrem de funcțională. Pentru a fi folosită în deplină libertate: coloana cămară exploatează adâncimea unghiulară și devine o cameră practică de depozitare sau un colț de rufe, iar coloanele fin lucrate ascund coșuri extractibile practice. Coloana terminală de mare capacitate este originală, împodobită cu un cadru deschis cu rafturi de sticlă unde poți expune cele mai scumpe lucruri.

Eva alb vechi

Echilibrul perfect al traditiei: Eva alb antic cu usa din lemn masiv (grosime 24mm) este oferit intr-un finisaj alb elegant cu finisaj antic negru, in refacerea unui stil atemporal. Inspiratie clasica si continut modern: vitrinele cu rame de ferestre si maner in finisaj argintiu antic sunt concepute pentru a garanta capacitate si ordine, peninsula mare cu blat Okite alb absolut este solutia perfecta ca blat de lucru, masa sau raft pentru gustari.

Eva roșu China

Culoarea actualizează tradiția: finisajul China Red cu finisaj antic negru este o interpretare originală a unei bucătării cu un gust atemporal. Un confort complet modern: unitatea de perete are o hota incorporata cu banda superioara modelata si combinata cu cosul de asemenea modelat. Se completeaza cu masa si scaune in acelasi finisaj.

Eva apă de mare

Delicat și armonios, finisajul antic de nuc Acqua di Mare este dedicat celor care iubesc să se înconjoare cu lucruri prețioase și emoționante. O compozitie rafinata bogata in fiecare accesoriu: hota, blatul si panoul din spate gresie se potrivesc perfect cu elementele de vopsea pentru pereti cu nise si rafturi in aceeasi culoare cu usile. Baza cu cosuri detasabile din gresie, sertarele cu decoratiuni si coloanele suspendate dau personalitate combinatiilor.

Eva bej vechi

Acesta întruchipează spontaneitatea naturii, finisajul bej antic strălucitor cu finisaj antic de nuc. O soluție care sporește frumusețea compoziției. Un proiect precis din toate punctele de vedere: blatul laminat este finisat cu o margine din lemn masiv, unitățile de perete de capăt sunt completate cu grilaje iar blocul cuptorului, de o valoare estetică notabilă, are benzi fin formă în combinație cu coșurile extractibile, împodobite. cu un decor care se repetă și pe capotă.

Finisaje

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte!

Cele mai vândute:
Coș de cumpărături 0
Produse văzute recent 0