Arya

Vă prezentăm bucătăria Arya, o creație remarcabilă de la Sira Cucine, care impresionează prin inovație și funcționalitate

Tradiție modernă

Design inovator, cald și primitor în nuanțe. Finisajele sunt de impact, iar culorile plăcute cu tonuri care se referă la pământ și convivialitate. Nuanțele moi ale ușii Honey canneté Pet și roșul Jaipur al insulei mari creează cu pricepere linii curate, cu detalii unice.

Armonia spațiilor

Un joc de uși și adâncime. Arya creează geometrii plăcute și simetrice care fluidizează mobilierul și îl deschid spre spațiu. O bucatarie montata pe perete care lumineaza incaperea, delicata in volume, dar decisiva in functiile sale: cu banda de iluminat LED si chiuveta mare, perfect integrata in blatul lung.

Inovație de culoare

O bucătărie ușor de personalizat datorită Slice, detaliul geometric inovator al ușilor și sertarelor. Peninsula confortabilă conturează forma, creează lejeritate și facilitează mișcarea. Dulapurile contrastante sunt toate din material Fenix ​​​​Bloom: rășina ecologică, verde în suflet și în manoperă. Dinamic și minimalist, Arya este o combinație de bun gust de tehnologie și culori moderne.

Stilul contemporan

Puternic geometric și solid ca formă, dar tandru și prietenos la suflet. Tonurile închise și moderne se împletesc cu nuanțele naturale ale ușilor Pet Cannetè Brown, creând o compoziție industrial chic complet nouă: practică, stilată, versatilă. Pe insula mare, linia Cheilor își sculptează profilul, îi evidențiază volumul și își proiectează aspectul cu o eleganță rafinată.

Finisaje

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte!

Cele mai vândute:
Coș de cumpărături 0
Produse văzute recent 0