Sara

Instinct de avangardă. Stimularea tendințelor. Îndemn de talent. Atelier de ingeniozitate.

Instinct de avangardă

Expoziție de frumusețe cu o expresie a eleganței. Sara sporește farmecul bucătăriei tale alegând contrastul în material. Nuantele opuse de antracit si alb se intalnesc in elemente si sunt suspendate in finisajele unui blat natural innodat. Manifestul public al artei tale în bucătărie.

Stimularea tendințelor

Habitatul revoluționar al bucătăriei tale se lansează în calea perspectivelor multiple ale Sarei. Volumele goale ale elementelor expuse se combină cu verticalitatea unităților sale de perete, în timp ce peninsula creează mișcare și se extinde cu vedere la peretele organizat.
Mișcarea distinctivă a creativității tale în bucătărie.

Îndemn de talent

Creativitatea prinde contur în culorile moi ale compoziției Sarei. Elementele esentiale cu forme liniare sunt dispuse pe un singur perete si imbunatatesc expunerea creatiilor tale in profunzimea nuantelor sale cele mai calde. Curățenia formală a mobilierului.

Atelier de ingeniozitate

Nuanța șofran încălzește mediul conceput de formele esențiale ale Sarei. O îmbrățișare se deschide și primește inspirația unei vieți de zi cu zi imaginative în pereții bucătăriei tale. Laboratorul exemplar al gătitului dumneavoastră în bucătărie.

Finisaje

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte!

Cele mai vândute:
Coș de cumpărături 0
Produse văzute recent 0