Giulia

Un proiect tradițional interpretat după stilurile de viață contemporane.

Giulia bianco

Un clasic reînnoit: soliditatea ușii foarte groase (24 mm) din frasin masiv se întâlnește cu delicatețea finisajului alb lăptos. Mânerul cu finisaj cromat actualizează un proiect cu un gust atemporal, dincolo de modă. Un proiect precis este finalizat în fiecare parte: terminalele sunt completate cu rame deschise și rafturi de sticlă, plintele și ramele sunt asortate în finisaj ușilor, iar compartimentele deschise ale unităților de perete sunt finisate cu o bandă în formă.

Giulia moro

Culoarea de personalizat: fiecare bucătărie devine unică, amestecând finisajele Giulia Bianco latte cu Giulia Color în finisaj Moka. Combinații concepute pentru a crea medii în concordanță cu stilul tău: masa Play cu blat din sticlă Caffè și bază alb lapte este combinată perfect cu ușile din sticlă vopsită de culoare cafea, disponibile și în 22 de finisaje diferite. Topul Moka dintr-o singură culoare este elegant.

Giulia crema

Noile nuante interpreteaza caldura lemnului; finisajul Crem este o alegere de caracter care reînnoiește clasicismul modelului. Tehnologie cu inima artizanală: blatul cutie din Okite alb absolut și sticlă satinată fac compoziția dinamică, unitățile de perete cu deschidere pliabilă facilitează mișcările celor care gătesc.
Mediul este optimizat și este pregătit să primească în mare stil: peninsula mare și primitoare are coșuri mari și baze coborâte.

Giulia miere

Captivantă în nuanța dulce a finisajului Miele, Giulia Color convinge prin inteligența proiectului care oferă flexibilitate și capacitate mare a elementelor. Ca și bucătăriile de altădată, blocul de gătit profesional, cu o hotă Barazza importantă, este inima camerei și este în armonie cu finisajele, precum blatul cutie important în Okite gri închis. Tot ce ai nevoie pentru a găti bine și cu tot confortul; precum luminile LED funcționale de sub soclu și indispensabilele unități de sub dulap cu rafturi de depozitare.

Finisaje

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte!

Cele mai vândute:
Coș de cumpărături 0
Produse văzute recent 0