Giorgia

Elevație naturală. Senzații de echilibru. Exprimarea materiei. Spiritul evoluției.

Elevație naturală

Spatii pline si goale, elemente suspendate, finisaje naturale. Pentru tine care iubești să visezi și să te ridici cu gândurile în nori, Giorgia este compusă dând formă liniștii casei tale. Echilibrul perfect al insulei în dialog cu unitățile de perete își exprimă întreaga identitate în sinteza formelor și geometriilor paralele ale compoziției. Expresia literală a ideii tale de gătit.

Senzație de echilibru

Linii riguroase, volume decisive, suprafete materiale.
Este combinația cu un stil minimal pentru cei care iubesc mediile de locuit pline de echilibru. Cu Giorgia, ordinea formelor se amesteca cu nuantele calde ale finisajelor pentru a elibera senzatiile naturale ale zada. Liniară, dar singulară, Giorgia își exprimă caracterul în volumele și compoziția ritmică a unităților de perete. Complice care dă formă spiritului bucătăriei tale.

Exprimarea materiei

Solid și substanțial. Ca un leuștean ia formă de la rădăcini, ridicându-se într-o uniune de spații pline și goale. Arhitectura Giorgiei vă proiectează mediul și vă întâmpină, înconjurându-vă într-o îmbrățișare materială. Expresie a modernității destinată să devină un mare clasic.

Spiritul evoluției

Linie dinamică, structură solidă, culoare exclusivă. Compoziția contemporană a spațiului tău prinde viață cu Giorgia și interpretează eleganța stilului tău. Finisajele naturale însoțesc detaliile fiecărui colț, urmărind echilibrul elementelor suspendate în comunicare cu restul structurii. Armonia evoluției prinde contur în bucătăria ta.

Finisaje

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte!

Cele mai vândute:
Coș de cumpărături 0
Produse văzute recent 0