Emma

Stil rafinat. Grație atemporală. Eleganță contemporană. Rafinament infinit.

Stil rafinat

O structură puternică, extrem de geometrică.
Surprinzător prin simplitatea sa. Emma conține nuanțe de stil care se exprimă în materiale, finisaje și combinații. Apare neîmpodobit în compoziția sa orizontală, pentru a ascunde detalii incredibile în interior.

Grație atemporală

Spații libere, suprafețe calde, unite între ele prin firul comun al finisajelor din alamă. Linii drepte care sunt capabile să dea mișcare spațiului. Chiuvetă și cuptor, una în fața celeilalte, ca într-un joc de priviri. Emma devine un vis atemporal, simplu, rafinat și sofisticat pentru tine. Atinge de modernitate cu o senzație vintage.

Eleganță contemporană

Note de negru, umbre și adâncime modelează o bucătărie în stil modern. Suprafețele întunecate ale unităților de perete încadrează lemnul peninsulei, centrul nervos al întregului spațiu. Emma este ideală pentru tine care trăiești în căutarea eleganței și frumuseții în fiecare moment. Este o imagine în mișcare.

Rafiment infinit

Lumină care invadează spațiul, secțiuni geometrice mărginite de detalii luminoase. Este alama care pune accent pe compoziția frontală a Emmei, îmbogățind și punând în valoare o bucătărie înclinată spre minimal. Conceput pentru tine, care faci detalii și detalii punctul tău forte.

Finisaje

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte!

Cele mai vândute:
Coș de cumpărături 0
Produse văzute recent 0