Clio

Tandrețe liberă. Acasă de dulceață. Dorința de gust. Îmbrățișare romantică.

Tandrețe liberă

Detaliile naturale încălzesc mediul, finisajele rafinate organizează spațiul. Această compoziție Clio este gata să te întâmpine într-un spațiu unic și să ofere senzații de tandrețe casei tale. Conceput pentru tine care iubești libertatea și romantismul în vise și realitate. Dezvăluirea perfectă a casei tale de vis.

Acasă de dulceață

Culorile moi umplu mediul, lăsând toată frumusețea organizării lor narațiunii liniare a spațiilor tale. Suprafețele verticale încadrează mediul într-o îmbrățișare a materiei, gata să pună în valoare detaliile colorate ale ustensilelor tale de bucătărie. Clio este pentru voi care sunteți un echilibru plin de bunătate. O mângâiere de dulceață în dialog cu calmul tău interior.

Dorința de gust

Un caracter puternic se sprijină pe suprafețele bucătăriei tale pentru a răspunde dorinței de a avea un mediu rafinat și elegant. Pentru tine care alegi distincția și gustul, Clio se arată prin rigoarea și caracterul practic al capacității sale. Bun gust între pereții tăi.

Îmbrățișare romantică

Cel mai romantic alb&negru al colecției Clio. O linie exclusivista care se extinde in toate directiile, conferind mediului inconjurator un caracter de exclusivitate si prestigiu. Pentru tine care știi să visezi la mediul în centrul casei tale. Primul spațiu dulce al zilelor tale.

Finisaje

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte!

Cele mai vândute:
Coș de cumpărături 0
Produse văzute recent 0